محققان می گویند؛ مصرف اسیدآمینه های سولفور و ریسک بیماری قلبی

به گزارش آنی غذا بر مبنای تحقیقات اولیه، خوردن بیش از اندازه مواد غذایی حاوی اسیدهای آمینه سولفور امکان دارد خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی و مرگ را افزایش دهد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، اسیدهای آمینه سولفور که به طور عمده در پروتئین هایی مانند گوشت گاو، مرغ و لبنیات یافت می شود برای متابولیسم و سلامت کلی بدن ضروری هستند.
«لیلا الشعار»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، می گوید: «این یافته امکان دارد نشاندهنده این مورد باشد که چرا افرادی که رژیم های غذایی با تاکید بر غذاهای گیاهی سالم مصرف می کنند، نسبت به افرادی که مقادیر زیادی گوشت و غذاهای لبنی مصرف می کنند، کمتر به بیماری های قلبی عروقی مبتلا می شوند.»
محققان داده های ۱۲۰، ۶۹۹ نفر را در دو مطالعه ملی بلندمدت تجزیه و تحلیل کردند. شرکت کنندگان هر دو تا چهار سال یک مرتبه پرسشنامه های بهداشتی دقیق، همچون سوالات در ارتباط با رژیم غذایی خویش را تکمیل کردند.
به طور متوسط، شرکت کنندگان بیشتر از دو برابر مقدار سفارش شده روزانه اسیدهای آمینه سولفور، به طور عمده از راه مصرف گوشت گاو، مرغ و شیر دریافت می کردند.
محققان دریافتند که در مقایسه با افرادی که کمترین مقدار از این مواد غذایی را می خوردند، افرادی که بیشترین اسیدهای آمینه سولفور را مصرف می کردند، در طول دوره ۳۲ ساله مطالعه، سالانه با ۱۲ درصد افزایش ریسک ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی و ۲۸ درصد افزایش ریسک مرگ در اثر این بیماری روبرو بودند.
چندین مطالعه بر روی حیوانات در چند دهه گذشته نشان داده است که محدود کردن این نوع اسیدهای آمینه- بخصوص متیونین و سیستئین- روند پیری را به تعویق می اندازد و به حیوانات کمک می نماید تا زندگی طولانی تری داشته باشند.
الشعار اظهار داشت: «مردم می توانند میانگین نیاز تخمینی خود به اسیدهای آمینه سولفور- ۱۵ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز- را از راه منابع گیاهی نظیر حبوبات، مغزیجات آجیلی و سویا یا ماهی تأمین کنند.»

منبع: