مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی هشدار داد؛ مراقب مسمومیت با گوشت های چرخی آلوده باشید

آنی غذا: مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکی از علل مسمومیت های غذایی را خوردن گوشت های چرخی آلوده دانست.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، احمدرضا درستی در برنامه انتهای الوند اظهار داشت: سفارش می شود زمان خرید، یک فرد گرسنه و خسته وارد بازار نشود. بهترین کار این است که فرد سالم و سرحال، لیستی تهیه کرده و به محل لازم مراجعه کند و برمبنای فهرست و الویت خرید کند. وی ادامه داد: پیشنهاد می نماییم در خرید موادی که سریع فاسد می شود و اصلاً پیش از خرید مشکل داشته، دقت نماییم. خیلی ها عادت کرده ایم به سبب وجود امکانات زیاد، غذاهایی که از قبل آماده شده مانند جوجه کباب آماده را بخریم. این جوجه کباب آماده، ان شاءالله به طور معمول خوب است اما مواقعی پیش می آید که هنگام تهیه آن اصول بهداشت رعایت نمی شده و بطورمثال مرغ هایی که آغاز به خراب شدن کردن را بهره برده است که مقدار زیادی ادویه می زنند تا آن بوی نامطبوع را نشان ندهد. برای رنگ آن هم از زعفران گرانقیمت استفاده نکرده و از گل رنگ استفاده می نمایند. مقدار ناچیز گل رنگ اشکال ندارد اما مقدار زیاد آن برای بدن سمی است. برای همین پیشنهاد است که چنین غذاهایی را خودتان درست کنید. درستی اظهار نمود: ماهی های دودی و نمک سود نخرید. واقعیت این است که دود چوب را استفاده می نمایند و این دقیقاً و بطور قطع ثابت شده که سرطان زا است. بنابر این شما با این ماهی هم نمک زیادی را هم میل می کنید. دراین زمینه باید رعایت کرد و محصولاتی مانند ماهی را از جای معتبر تهیه کنید که زمان خرید، تاریخ و نگهداری اش معلوم باشد. نکاتی هم دراین زمینه وجود دارد، مثل این که پولک ماهی نریخته باشد، آب شش آن حالت تازگی داشته باشد و …. یکی از علل مسمومیت های غذایی خوردن گوشت های چرخی آلوده است. استاد تمام و مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تصمیم های افراد برای ناگهان لاغر شدن اظهار داشت: وقتی ناگهانی زیاد لاغر می شوید، غیر از چربی، مقدار زیادی از عضلات تحلیل رفته است. وقتی عضلات تحلیل بروند که فشار شدیدی به کبد و کلیه می آید. پس از آن که آغاز به وزن گرفتن می شود، جای آن بافت های عضلانی ارزشمندی که از بین رفته اند را سلول های فیبری و چربی می گیرند و چنین بدن فردی در رژیم غذایی بعدی نیز کمتر جواب می دهد.

منبع: