نقش ۳ ویتامین در جلوگیری از کرونا

آنی غذا: مصرف ویتامین هایی مانند ویتامین E، B و D در جلوگیری از کرونا موثر است.

به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین E مانند انواع روغن های مایع شامل کانولا، افتابگردان، ذرت و… به دلیل تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگری از کرونا دارند. باید توجه کرد که این روغن ها باید به مقدار مورد نیاز در رژیم غذایی افراد مصرف شوند.

ویتامین D هم به دلیل تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی را در پیشگری از بیماری کرونا ایفا می کند. منبع اصلی ویتامین D نور خورشید است و منابع غذایی حاوی ویتامین D شامل ماهی های چرب، لبنیات و زرده تخم مرغ است.

البته به دلیل نیاز بزرگسالان به این ویتامین ماهیانه یک عدد پرل ۵۰ هزار واحدی ویتامین D سفارش می شود و باید توجه کرد که این ویتامین محلول در چربی است و مازاد نیاز آن می تواند مشکل ایجاد نماید. ازاین رو حتما در مورد مقدار مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

بنابر اعلام وبدا، همینطور مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین B شامل انواع میوه جات، سبزیجات، لبنیات، انواع گوشت ها، غلات سبوس دار، حبوبات و مغزی جات مانند پسته و گردو نقش مهمی در جلوگیری از کرونا دارند.

منبع: