مطالعات نشان می دهد؛ تأثیر تغییرات اقلیمی بر تغییر طعم و بوی قهوه

به گزارش آنی غذا تحقیقات جدید نشان داده است که تغییرات آب و هوایی امکان دارد شرایط رشد مورد نیاز برای یک قهوه عالی را از بین ببرد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از وب مد، قهوه، بومی کشور اتیوپی، در بیشتر از ۲۷ میلیون هکتار در سطح جهان، به طور عمده در مزارع کوچک در بیشتر از ۵۰ کشور، کشت می شود. در آب و هوای گرمسیری با درجه حرارت متوسط و خاک غنی بهترین عملکرد را دارد. شرایط ایده آل برای رشد گیاه قهوه شامل دمای بین ۱۴ تا ۲۰ درجه سانتیگراد، بارندگی سالانه بین ۱۰۰ تا ۲۷۰ سانتیمتر و فصل خشک سالانه که ۱ تا ۳ ماه طول می کشد.
دانشمندان استدلال می کنند از آنجاییکه این شرایط بهینه درحال کم شدن است و آب و هوا گرم تر می شود، امکان دارد به صورت فزاینده ای تفاوت در طعم قهوه ایجاد شود. آنها خاطرنشان می کنند که تغییرات در تعادل شیمیایی گیاه قهوه می تواند نه تنها بو و طعم بلکه ترکیبات در ارتباط با سلامت و تغذیه انسان را هم تحت تاثیر قرار دهد.
آنها نتیجه گیری خویش را بر مبنای داده های ۷۳ مطالعه انتشار یافته بیان نمودند که بر عوامل محیطی و شیوه های کشاورزی در رابطه با تغییرات آب و هوایی و همینطور سازگاری با تغییر الگوهای آب و هوایی متمرکز بود.
محققان دریافتند مزارع واقع در ارتفاعات معمولا دانه های قهوه را با بهترین طعم و عطر تولید می کنند. شرایطی که کیفیت قهوه را به خطر می اندازد شامل گرما و نور بیش از اندازه و آب خیلی کم است که به خاطر خشکسالی های در رابطه با تغییرات آب و هوایی متداول هستند. قهوه همینطور در مقابل افزایش سطح دی اکسید کربن که حاصل سوزاندن سوخت های فسیلی است، صدمه پذیر است.
برخی از تکنیک های کشاورزی که می توانند این اثرات را از بین ببرند عبارتند از ساختارهای سایه برای محدود کردن قرار گرفتن در معرض نور و کاهش گرما در مزارع و رشد گیاهان قهوه مقاوم در مقابل آب و هوا.
مطالعات بررسی شده، آزمایش های کنترل شده ای نبودند که دقیقاً ثابت کنند چه چیزی قهوه را در مقابل تغییرات آب و هوایی محافظت می کند. نویسندگان خاطرنشان می کنند که تحقیقات بیشتری برای کشف راهکارهای مفید مورد نیاز است.

منبع: