در نشست كارگروه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی؛ كنترل آبیاری مزارع برای ۸ محصول كشاورزی تبیین شد

به گزارش آنی غذا نشست كارگروه تخصصی تهدیدكننده های محیطی سلامت با مبحث اجرای طرح رفع مشكل آبیاری مزارع با فاضلاب خام در سال ۹۹ برگزار گردید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، کنترل آبیاری مزارع و باغات کشاورزی برای محصولات بخصوص برای ۸ محصول کشاورزی پر مصرف، طبق برنامه راهبردی دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی تبیین شد. در این جلسه، تاکید بر تشدید بازدید از وضعیت آبیاری سطوح زیرکشت و باغات فاضلاب از راه پایش های ادواری بخصوص برای ۸ محصول هدف کشاورزی منظور گردید. گزارش اقدامات استانی در زمینه رفع مشکل آبیاری مزارع با فاضلاب خام عرضه شد و تعیین اولویت های استانی، سنجش و هماهنگی جهت آنالیز باقیمانده آلاینده ها در محصول کشاورزی، آب و خاک صورت گرفت. همچنین، هم افزایی برنامه محصول گواهی شده وزارت جهاد کشاورزی، برنامه جامع ایمنی فاضلاب مرکز سلامت محیط و کار معاونت بهداشت وزارت بهداشت و مصوبات شورای سیاستگذاری آب کشور وزارت نیرو در این برنامه راهبردی دیده شده است. این نشست با ریاست علی دل پیشه رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور، گروه سیاست حکمرانی برای سلامت دبیرخانه و با حضور نمایندگان دستگاه ها، وزارت کشور، وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی، مرکز سلامت و محیط و کار، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، سازمان حفاظت محیط زیست، دفتر بهبود تغذیه جامعه، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، سازمان برنامه و بودجه، سازمان غذا و دارو، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و وزارت صنعت معدن و تجارت برگزار گردید.