مطالعه جدید نشان می دهد؛ خوردن پرتقال به كاهش چاقی و مشكلات قلبی كمك می نماید

آنی غذا: نتایج مطالعه جدید نشان میدهد مصرف روزانه تنها دو و نیم لیوان آب پرتقال می تواند مانع از چاقی شده و خطر بیماری قلبی و دیابت را می كاهد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، پرتقال علاوه بر بهبود جوانه های چشایی، به كاهش چاقی و خطر بیماری های قلبی كمك می نماید.
مطالعه جدید پژوهشگران دانشگاه وسترن نشان میدهد وجود مولكولی در پرتقال و نارنگی موسوم به nobiletin به شكل قابل توجهی سبب كاهش چاقی و بازگشت عوارض جانبی منفی آن می شود.
تحقیق جدید اثبات می كند كه موش های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب و با كلسترول بالا كه nobiletin هم دریافت كرده بودند، به شكل قابل توجهی لاغرتر بوده و دارای میزان كمتر مقاومت انسولین و چربی های خون در مقایسه با موش های بودند كه nobiletin دریافت نكرده بودند.
«مورای هاف»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه وسترن، در این زمینه می گوید: «ما نشان دادیم كه در موش های دارای علایم منفی چاقی، ما می توانیم از nobelitin برای معكوس كردن آن علایم استفاده نمائیم و حتی روند تشكیل پلاك در عروق خونی را كه سبب تصلب شریان می شود را برگردانیم.»
با این حال پژوهشگران هنوز به عملكرد دقیق nobiletin پی نبردند. طبق فرضیه پژوهشگران، احتمالاً مولكول با تنظیم نحوه عملكرد چربی در بدن عمل می كند.
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه تاكید دارند.

منبع: