به گزارش آنی غذا مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، اظهار داشت: سوءتغذیه و نداشتن تغذیه صحیح می تواند عامل مبتلاشدن یا پیش گیری از كرونا ویروس باشد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، گفت: عملكرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در پیش گیری از بیماری های تنفسی ازجمله بیماری ویروس كرونا دارد. عامل ابتلاء یا پیش گیری از ابتلاء به این ویروس بیماری های زمینه ای مثل دیابت و بیماری های ریوی، می تواند سوءتغذیه و نداشتن تغذیه صحیح باشد. وی ادامه داد: كمبود دریافت ویتامین هایی مثل ویتامین C و A با تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلاء به بیماری ها را بیشتر می كند. كمبود آهن و كم خونی و كمبود ویتامین د هم سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود. عبداللهی افزود: با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد، میوه های حاوی ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموترش و لیموشیرین، كیوی و سبزی های دارای ویتامین C مثل انواع كلم، گل كلم، شلغم، انواع فلفل، ویتامین C بدن را تامین می كند. مدیر دفتر بهبود تغذیه بیان كرد: بعنوان مثال روزانه یك عدد پرتقال یا ۲ عدد نارنگی ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را تامین می كند. هویج و كدوحلوایی هم منابع خوب ویتامین A هستند. عبداللهی افزود: این روزها همه افراد از كودكان زیر ۵ سال تا مادران حامله و سالمندان و بیمارانی كه كورتن مصرف می كنند باید هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو یا آب نارنج تازه استفاده كنند. وی ادامه داد: از هویج و كدوحلوایی در غذاهای روزانه استفاده گردد. مصرف پیاز خام به سبب داشتن ویتامین C همراه با غذا سفارش می شود. مصرف سوسیس و كالباس و سایر فست فودها اجتناب شود. عبداللهی، استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: كمبود ریز مغذی هایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می كند. از منابع غذایی این ۲ ریز مغذی مثل حبوبات، شیر و لبنیات وسبزی های برگ سبز و انواع خشكبار بیشتر استفاده كنید. وی اشاره كرد: استرس و فشارهای عصبی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می كند. به خاطر داشته باشید رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، و حصول اطمینان از دریافت كافی ریز مغذیها و پروتئین نقش مهمی در پیشگیری و ابتلاء به بیماری ویروس كرونا دارد.
منبع: آنی غذا