نتایج جدید محققان؛ شكلات داغ به تسكین درد انسداد عروق خونی پا كمك می نماید

آنی غذا: تحقیقات نشان می دهد شكلات داغ (هات چاكلت) می تواند سبب تسكین مشكلات دردناكی نظیر بیماری عروق محیطی شود.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، دكتر «مری مك درموت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه نورث وسترن شیكاگو، در این زمینه می گوید: «تغذیه درمانی روشی ایمن و مطمئن در جهت بهبود توانایی راه رفتن در افراد مبتلا به بیماری عروق محیطی است.»
وی در ادامه می افزاید: «بیماری عروق محیطی مشكلی شایع و علت اصلی ناتوانی در افراد بالای ۵۵ سال است.»
بیماری عروق محیطی سبب تنگی عروق خونی تامین كننده خون پاها از قلب می شود. علایم متداول آن شامل درد بویژه در زمان راه رفتن، و گرفتگی و ضعف ماهیچه های پا است.
از آنجائیكه این مطالعه در مراحل مقدماتی بوده و فقط شامل ۴۴ فرد بوده است، تحقیقات بیشتری دراین زمینه نیاز است.
محققان در این مطالعه میزان فلاوانول های كاكائو را بوسیله آزمایش خون بررسی كردند.
فلاوانول ها تركیبی موجود در خیلی از مواد خوراكی گیاهی هستند كه می توانند سبب بهبود جریان خون و كاهش فشارخون شوند.
از آنجائیكه فلاوانول ها در شكلات تلخ حاوی بیشتر از ۸۵ درصد كاكائو، بیشتر یافت می شوند از اینرو تأثیر بیشتری در تسكین درد ناشی از بیماری های عروق محیطی دارند.

منبع: