مطالعات نشان می دهد؛ مصرف گردو روند زوال عقل را كند می كند

به گزارش آنی غذا محققان دریافتند مصرف گردو در دوره سالمندی تأثیر خوبی بر عملكرد شناختی دارد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، طبق مطالعه جدید محققان آمریكایی و اسپانیایی، مصرف گردو توسط افراد سالمند سالم تاثیر كمی بر عملكرد شناختی آنان در طول دو سال داشت، اما تاثیر بسیار خوبی بر افراد مسنی داشت كه زیاد سیگار دود می كردند و در تست های روانشناختی، امتیازات كمتری كسب كرده بودند.
گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پلی فنول ها است كه در مطالعات قبلی مشخص شده است با فشار اكسایشی و التهاب كه عامل زوال شناختی هستند، مقابله می كنند.
در این مطالعه، حدود ۶۴۰ فرد مسن در آمریكا و اسپانیا مورد بررسی قرار گرفتند. به مدت دو سال، گروه آزمایش گردو را در رژیم غذایی روزانه شأن گنجاندند و گروه كنترل از مصرف گردو ممانعت كردند.
«خوآن ساباته»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «در صورتیكه یافته های ما مربوط به دوره زمانی كوتاهی هستند اما می توانند در طولانی مدت تاثیر بیشتری داشته باشند.»
در مطالعات قبلی، مصرف گردو با كاهش میزان كلسترول و ریسك بیماری های قلبی عروقی به اثبات رسیده است.