مطالعات محققان كانادایی نشان می دهد؛ مصرف شیر پرچرب خطر چاقی در كودكان را می كاهد

آنی غذا: تحقیق جدید نشان میدهد كودكانی كه شیركامل (پرچرب) مصرف می كنند در مقایسه با كودكانی كه شیر كم چرب می نوشند، كمتر با ریسك چاقی و اضافه وزن روبرو هستند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، پژوهشگران بیمارستان سنت مایكل تورنتو كانادا به بررسی ۱۴ مطالعه كه شامل حدود ۲۱ هزار كودك زیر ۱۸ سال بود پرداختند. این كودكان یا شیر كامل (۳.۳% چربی) یا شیر با چربی كمتر از ۲% مصرف می كردند.
محققان مشاهده نمودند در مقایسه با كودكانی كه شیر كم چرب یا شیر فاقد چربی می نوشیدند، كودكانی كه شیر پرچرب می نوشیدند ۳۹ درصد كمتر با ریسك چاقی یا اضافه وزن روبرو بودند و با افزایش مصرف شیر پرچرب، ریسك چاقی بطور مداوم كاهش پیدا می كند.
دكتر «جاناتان مگیور»، عضو ارشد تیم مطالعه، در این زمینه می گوید: «اكثر كودكان در كانادا و ایالات متحده شیر گاو را به صورت روزانه مصرف می كنند و این شیر منبع اصلی چربی رژیم غذایی برای خیلی از كودكان است.»
وی در ادامه می افزاید: «بررسی های ما نشان می دهد، كودكان پیرو این سفارش كه شیر كم چرب از دو سالگی جایگزین شیر كامل شود، لاغرتر از كودكانی كه شیر كامل مصرف می كردند نبودند.»
این یافته ها، دستورالعمل های بین المللی را به چالش می كشاند كه سفارش می شود كودكان بجای شیر كامل از شیر كم چرب استفاده كنند تا خطر ابتلاء به چاقی را كاهش دهند.
اعضای این تیم تحقیقاتی در نظر دارند در آینده مطالعات جامع تری را بطور مشخص دراین زمینه انجام دهند.

منبع: