محققان كانادایی می گویند؛ تغذیه با شیر مادر از آلرژی غذایی پیشگیری می كند

آنی غذا: محققان عنوان می كنند تغذیه نوزاد با شیر مادر از بروز آلرژی های غذایی در آینده پیشگیری می كند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محققان دانشگاه مانیتوبا كانادا عنوان می كنند تركیب منحصربه فرد قندهای پیچیده در شیر سینه از آلرژی های غذایی در دوران كودكی پیشگیری می كند.
الیگوساكاریدهای شیر انسان (HMO) مولكول های قند با ساختار پیچیده ای هستند كه در شیر سینه انسان وجود دارند و پس از لاكتوز (نوعی قند متفاوت) و چربی، سومین ماده جامد فراوان در شیر انسان هستند.
در حقیقت آنها توسط نوزاد قابل هضم نیستند، اما بعنوان پروبیوتیكی برای كمك به هدایت رشد میكروبیوم های روده نوزاد كه عامل موثر كلیدی در بیماری آلرژیك است، عمل می كنند.
در این مطالعه، تست پوست در یك سالگی نشان داد نوزادان تغذیه شده با شیر سینه حساسیتی به مواد آلرژیك غذایی نشان ندادند.
مطالعات قبلی نشان داده اند كه نوزادان تغذیه شده با شیر مادر در معرض ریسك كمتر انواع مشكلات پزشكی نظیر خس خس سینه، عفونت ها، آسم و چاقی قرار دارند.
در این مطالعه، تیم تحقیق نمونه های شیر و داده های مربوط به ۴۲۱ نوزاد و مادر را بررسی كردند.
تركیب HMOها در شیر سینه متغیر بوده و با استفاده از فاكتورهای نظیر مرحله شیردهی، سن بارداری، سلامت مادر، نژاد، موقعیت جغرافیایی و خصوصیت شیر سینه تعیین می گردد.