به گزارش آنی غذا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: مصرف لبنیات فله و پرچرب خصوصاً در دوران حاملگی می تواند سلامت مادر و جنین را به خطر بیندازد.
به گزارش آنی غذا به نقل از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، لبنیات فله به سبب داشتن مقادیر بالای اسیدهای چرب اشباع نسبت به شیر پاستوریزه کم چرب، خطر مبتلا شدن به بیماریهای مزمن همچون چاقی، دیابت نوع دو و بیماریهای قلبی ـ عروقی را بیشتر می کند. همینطور شیرهای خام و غیرپاستوریزه می توانند عامل انتقال بیماری هایی مانند تب مالت و سل باشند. دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: شیر کم چرب پاستوریزه به سبب دارا بودن کلسیم، فسفر و ویتامین های محلول در آب با قابلیت جذب بالاتر، ارزش غذایی بیشتری نسبت به شیر پرچرب دارد. بر این اساس، سفارش می شود لبنیات فله و پرچرب از سبد غذایی بخصوص زنان آبستن حذف و لبنیات پاستوریزه کم چرب جایگزین شود.
منبع: anighaza.ir


