به گزارش آنی غذا طبق نتایج مطالعاتی، مصرف آووكادو به جلوگیری از دیابت كمك می نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، برای نخستین بار محققان دریافتند تركیب موجود در میوه آووكادو می تواند از فرآیندهای سلولی كه معمولا منجر به دیابت می شوند، پیشگیری نماید.
در این تحقیق، محققان دانشگاه گولف كانادا دریافتند این ماده بدون عوارض جانبی برای كیله ها، كبد یا عضلات جذب خون می شود.
مقاومت انسولین در افراد دیابتی بدین معناست كه بدن شان قادر به دفع مناسب گلوكز از خون نیست. این مشكل زمانی بروز می كند كه میتوكندری قادر به سوزاندن كامل اسیدهای چرب نباشد.
به طورمعمول اكسایش اسیدهای چرب امكان چربی سوزی را به بدن می دهد. چاقی یا دیابت مانع از این فرآیند شده و در نتیجه اكسایش ناقص روی می دهد.
محققان دریافتند AvoB (avocation B)، مولكول چربی یافت شده در آووكادو، با اكسایش ناقص در عضلات اسكلتی و لوزالمعده در جهت كاهش مقاومت انسولین، مقابله می كند.
در این مطالعه، موش ها به مدت ۸ هفته با رژیم غذایی پرچرب تغذیه شدند تا چاقی و مقاومت انسولین در آنها ایجاد شود. پس از آن به مدت ۵ هفته AvoB به رژیم غذایی پرچرب نیمی از موش ها اضافه گردید.
مطالعات نشان داد در مقایسه با گروه كنترل، گروه دریافت كننده AvoB اضافه وزن به مراتب كمتری داشتند. همینطور حساسیت انسولین در این گروه به مراتب بیشتر بود كه بدین معناست كه بدن شان قادر به جذب و سوزاندن گلوكز خون و بهبود واكنش به انسولین بود.
در مطالعه انسانی هم مشخص شد در شركت كنندگانی كه مكمل رژیمی AvoB همراه با رژیم غذایی متداول غربی دریافت كرده بودند این ماده بدون تأثیر بر كلیه ها، كبد یا عضلات اسكلتی جذب خون شان شده بود.
همچنین محققان شاهد كاهش وزن در شركت كنندگان انسانی بودند.