رقابت صنعت غذایی ایران در بازارهای جهانی

به گزارش آنی غذا به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، ضمن اشاره به روند روبه رشد صنایع غذایی کشور، اضافه کرد: تولیدات داخلی در عرصه هایی مانند ماکارونی، شیرینی و شکلات از نظر کیفیت، طعم و استاندارد، قابل مقایسه با برندهای معتبر خارجی هستند و بخش قابل توجهی از این محصولات به بازارهای صادراتی راه یافته است. وی اظهار داشت: هر واحد تولیدی که در کشور فعال است یک سرمایه ملی شمرده می شود و لازم است بعنوان دارایی بین نسلی حفظ و تقویت شود تا سال ها برای کشور ارزش آفرینی کند. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: رویکرد نظارتی سازمان، حمایتی و تسهیل گر است و هدف آن همراهی با تولیدکنندگان برای پیشرفت کیفیت و حفظ سلامت مردم است. او در آخر اظهار داشت: سازمان غذا و دارو با همکاری صنعت و پشتیبانی از واحدهای تولیدی به دنبال تقویت جایگاه محصولات غذایی ایران در بازارهای جهانی است.