به گزارش آنی غذا، تخم کدو سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هایی است که مصرف آن به تقویت قلب، استخوان ها و سیستم ایمنی کمک می نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از خبر آنلاین از مهر، تخم کدو یا همان دانه های کدو تنبل، همچون مغذی ترین خوراکی هایی هستند که در طب سنتی و تحقیقات نوین تغذیه جایگاه ویژه ای دارند. این دانه های کوچک سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان هایی هستند که مصرف منظم آنها می تواند طیف وسیعی از بیماریها را کنترل کرده و سلامت عمومی بدن را ارتقا دهد.
ترکیب منحصر به فرد اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در کنار فیبر و آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در تخم کدو، این ماده غذایی را به یک مکمل طبیعی برای سلامت قلب و عروق تبدیل نموده است. مصرف روزانه این دانه ها موجب کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب در بدن شده و بنابراین احتمال ابتلاء به فشار خون بالا، گرفتگی رگ ها و سکته قلبی را بطور قابل توجهی می کاهد.
منبع: anighaza.ir


