آنی غذا: سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ های فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، سفارش هایی درباره ی تازگی، ظاهر و شرایط نگهداری سالادهای بسته بندی شده ارائه نمود.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایفدانا، محمدرضا نصیری اظهار داشت: سالادهای فروشگاهی و صنعتی باید از نظر تازگی و سلامت بررسی شوند؛ بگونه ای که برگ ها شاداب، بدون پژمردگی یا لکه های قهوه ای بوده و بسته بندی ها نیز سالم و پلمپ باشند. وی ضمن اشاره به اهمیت توجه به تاریخ تولید و انقضا، اضافه کرد: در صورتیکه تولیدکننده روی بسته اعلام نموده محصول شسته شده و آماده مصرف است، نیاز به شست وشو نیست؛ اما در مواردی که چنین اطلاعاتی درج نشده یا مشخص نمی باشد، سفارش می شود سالاد پیش از مصرف با آب سالم شسته شود. نصیری همین طور بر ضرورت بررسی سس ها و افزودنی های همراه برخی سالادها تاکید کرد و اظهار داشت: محصولاتی که بالاتر از چند ساعت در دمای محیط مانده یا علایم فساد دارند، به هیچ عنوان نباید مصرف شوند. وی تصریح کرد: بعد از باز کردن بسته، نگهداری سالاد در یخچال و مصرف سریع آن ضروری می باشد. به طور خلاصه، وی ضمن اشاره به اهمیت توجه به تاریخ تولید و انقضا، افزود: در صورتی که تولیدکننده روی بسته اعلام نموده محصول شسته شده و آماده مصرف است، احتیاج به شست وشو نیست؛ اما در مواردی که چنین اطلاعاتی درج نشده یا مشخص نمی باشد، سفارش می شود سالاد قبل از مصرف با آب سالم شسته شود.
منبع: آنی غذا


