به گزارش آنی غذا، تحقیقات جدید نشان داده است مصرف روزانه ۲۰ تا ۴۰ گرم سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را تا ۱۷ درصد کم می کند. این سبزیجات ترکیبات ضدسرطان دارند که رشد سلول های بدخیم را مهار می کنند. رژیم های سالم و پر از سبزیجات محافظت کننده اند.
به گزارش آنی غذا به نقل از خبر آنلاین، مطالعات جدید نشان میدهد که افزایش مصرف سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی می تواند خطر مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ را تا ۱۷ درصد کم کند. این سبزیجات حاوی ترکیباتی هستند که به سم زدایی بدن و مهار رشد سلول های سرطانی کمک می کنند. مصرف روزانه حدود ۲۰ تا ۴۰ گرم از این سبزیجات اثر محافظتی قابل توجهی دارد.
تحقیقاتی که روی بیشتر از ۶۳۹ هزار نفر انجام شده، این ارتباط را تایید کرده اما به سبب تفاوت در روش های مطالعاتی و تمرکز بیشتر روی جمعیت های آمریکای شمالی و آسیا، نتایج احتیاج به بررسی بیشتر در مناطق مختلف دارد.
دکتر مارک سیگل، تحلیلگر پزشکی، مصرف سبزیجات چلیپایی را به سبب داشتن فیبر، آنتی اکسیدان و ترکیبات ضدسرطان بشدت سفارش می کند و رژیم مدیترانه ای را گزینه مناسبی می داند.
در کل، این یافته ها تاکید می کند که رژیم غذایی سالم و پر از سبزیجات، بخصوص چلیپایی ها، می تواند خطر سرطان روده را کم کند، در حالیکه مصرف غذاهای فرآوری شده خطر را بیشتر می کند.
منبع: foxnews
منبع: آنی غذا


