مطالعات نشان می دهد؛ افزودن مداوم نمک به غذا و افزایش ریسک مبتلاشدن به سرطان معده

آنی غذا: تحقیقات جدید نشان میدهد که افزودن مداوم نمک خوراکی به غذا می تواند خطر مبتلاشدن به سرطان معده را افزایش دهد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه اخیر نشان داد افرادی که بطور منظم به غذا نمک اضافه می کنند در مقایسه با افرادی که به ندرت یا هیچ گاه نمک اضافه نمی کنند، ۴۱ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان معده هستند.
کاهش مصرف نمک می تواند به کاهش خطر سرطان معده کمک نماید و کسانی که در معرض خطر بالاتری هستند ممکنست از پیگیری مناسب بهره مند شوند.
سرطان معده پنجمین سرطان شایع در جهان است. پزشکان و متخصصان مشتاق شناسایی عوامل خطر سرطان معده هستند تا افراد بتوانند بموقع بدنبال مراقبت های باکیفیت بالا باشند.
مطالعه اخیر پخش شده، داده های بیش از ۴۷۰۰۰۰ نفر را مورد بررسی قرار داد تا ببیند که چگونه فراوانی افزودن نمک به غذا با موارد سرطان معده مرتبط می باشد.
نویسندگان دریافتند شرکت کنندگانی که همیشه به غذا نمک اضافه می کردند، نسبت به شرکت کنندگانی که به ندرت یا هیچ گاه نمک به غذا اضافه نمی کردند، در معرض خطر بیشتر ابتلاء به سرطان معده بودند.
این مطالعه از داده های بانک اطلاعاتی بریتانیا، شامل ۴۷۱۱۴۴ شرکت کننده استفاده نمود.
محققان دریافتند شرکت کنندگانی که همیشه نمک اضافه می کردند، در مقایسه با شرکت کنندگانی که هیچ گاه یا به ندرت به غذا نمک اضافه نمی کردند، ۴۱ درصد بیشتر در خطر ابتلاء به سرطان معده بودند.
عوامل زیادی در خطر ابتلاء به سرطان معده نقش دارند، همچون سیگار کشیدن، افزایش سن، چاقی و سابقه خانوادگی.
محققان مطالعه حاضر خاطرنشان کردند که مصرف نمک بیشتر با خطر بالاتر سرطان معده در مطالعات آسیایی مرتبط می باشد.
با حال، مطالعات زیادی دراین زمینه در بین گروههای جمعیتی غربی انجام نشده است.

منبع: