توصیه متخصصان؛ مواد خوراكی تقویت كننده مغز كودكان را بشناسید

مغز مانند سایر اعضای بدن، مواد مغذی غذایی را جذب می کند. بدین سبب برای کودکان بسیار مهمست که از غذاهای بسیار مغذی و تقویت کننده مغز استفاده کنند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از زی نیوز، غذای مناسب می تواند به بهبود حافظه، تمرکز و عملکرد مغز کمک نماید. پژوهشگران برخی مواد غذایی تقویت کننده مغز کودکان را به شرح زیر پیشنهاد می کنند:
تخم مرغ
بشقاب صبحانه کودک با تلفیقی از کربوهیدرات، پروتئین و مقدار کمی چربی سالم به وی کمک می نماید تا در طول روز پرانرژی باشد. تخم مرغ سرشار از پروتئین است و به خاطر داشتن کولین به حافظه کمک می نماید.
ماهی چرب
ماهی های روغنی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ بوده و برای رشد و سلامت مغز مفید هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ از اجزای ضروری سلول های سازنده سلول هستند. ماهی هایی مانند ماهی آزاد، ماهی خال مخالی، ماهی تن تازه، ماهی قزل آلا، ساردین و شاه ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ بوده و باید یک دفعه در هفته مصرف شوند.
جو دوسر
بلغور جو دوسر منبع عالی انرژی و سوخت برای مغز هستند. آنها سرشار از فیبر بوده که با سیر نگه داشتن بچه ها، مانع از خوردن میان وعده های بی ارزش می شود. آنها همین طور سرشار از ویتامین هایE، B کمپلکس و روی (زینک) هستند که به عملکرد بهتر مغز بچه ها کمک می کنند.
سبزیجات رنگی
سبزیجات رنگی سرشار از آنتی اکسیدان هستند که به سالم ماندن سلول های مغز کمک می کنند. گوجه فرنگی، سیب زمینی شیرین، کدو تنبل، هویج یا اسفناج همچون سبزیجاتی هستند که باید در رژیم غذایی کودک گنجانده شوند. به آسانی می توان سبزیجات را در سس یا سوپ اسپاگتی گنجاند.
شیر، ماست و پنیر
شیر، ماست و پنیر سرشار از پروتئین و ویتامین های گروه B بوده که برای رشد بافت مغز، انتقال دهنده های عصبی و آنزیم ها که همگی نقش مهمی در مغز دارند ضروری هستند. این غذاها همین طور دارای کلسیم زیادی هستند که برای رشد دندان ها و استخوان های قوی و سالم لازم است. نیاز کلسیم کودکان بسته به سن آنها متفاوت می باشد، اما باید روزانه دو تا سه منبع غنی از کلسیم مصرف شود.
لوبیا
لوبیا منبع خوبی از پروتئین و ویتامین ها و مواد معدنی برای کودکان است. لوبیا قرمز و لوبیا چیتی بیش از هر لوبیای دیگری حاوی اُمگا ۳ هستند. می توان از این نوع حبوبات در سالاد یا ساندویچ استفاده نمود.