یافته محققان سوئدی؛ نوشیدن شیر در دوران شیردهی ریسك آلرژی غذایی كودك را می كاهد

به گزارش آنی غذا کودکان مادرانی که در دوران شیردهی شیر گاو نسبتاً زیاد می نوشند کمتر در معرض خطر مبتلا شدن به آلرژی غذایی قرار دارند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محققان دانشگاه چالمرز سوئد در نظرسنجی از بیشتر از ۵۰۰ زن سوئدی در مورد عادات غذایی و شیوع آلرژی در میان کودکان شأن در سن یک سالگی به این نتیجه رسیدند.
«میا استروویک»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ما دریافته ایم که مادران کودکان سالم یک ساله در هنگام شیردهی بیشتر از مادران کودکان یک ساله مبتلا به آلرژی، شیر گاو مصرف کرده بودند. باآنکه این ارتباط واضح و آشکار است، اما ما ادعا نمی نماییم که نوشیدن شیر گاو یک درمان عمومی برای آلرژی غذایی است.»
وی در ادامه می افزاید: «عوامل زیادی در پشت خطر آلرژی غذایی وجود دارد. با این وجود رژیم غذایی عاملی است که والدین می توانند تاثیر مستقیم بر آن داشته باشند.»
به گفته محققان، یک توضیح احتمالی در اینباره این است که شیر در رژیم غذایی مادر حاوی موادی است که باعث تحریک و تقویت رشد بهتر سیستم ایمنی کودک می شود.
محققان معتقدند در ابتدای رشد کودک، تحریک سیستم ایمنی برای افزایش تحمل کودک در مقابل مواد غذایی مختلف ضروری می باشد.
همچنین تماس زودهنگام با میکروارگانیزم های مختلف می تواند بعنوان یک نقطه شروعی برای سیستم ایمنی کودک عمل کند.
آلرژی غذایی شایع ترین بیماری مزمن در میان کودکان است.

منبع: