به گزارش آنی غذا، کدوحلوایی سرشار از فیبر است و مصرف روزانه آن در رژیم غذایی کمک بسیار زیادی به تأمین فیبر مورد نیاز روزانه می کند.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، کدو حلوایی سرشار از فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی، پتاسیم، مس و منگنز است و کم کالری و بدون چربی بشمار می رود. بررسی ها نشان میدهد که دانه های کدو حلوایی سرشار از منگنز، آهن، روی، منیزیم، فسفر، اسیدهای آمینه و حتی برخی آنتی اکسیدان ها مانند ترکیبات فنلی، ویتامین E و کاروتنوئیدها هستند. همین طور پوست کدو حلوایی، ترکیبات ضدالتهابی فراهم می آورد که می تواند به مبارزه با بیماریها کمک نماید.
روغن دانه کدو حلوایی که از این گیاه به دست می آید، روغنی غلیظ از دانه های برشته شده کدو حلوایی فشرده شده است. روغن دانه های این گیاه، اسیدهای چرب مفید مانند اسید «اولئیک» و «آلفالینولنیک» دارد.
مواد موجود در یک پیمانه کدو حلوایی پخته و له شده شامل ۴۹ کیلوگرم کالری، ۱۲ گرم کربوهیدرات، ۲.۷ گرم فیبر، ۵.۱ گرم قند، ۰.۱ گرم چربی اشباع شده، ۰.۰۱ گرم «چربی چند غیراشباع» و ۱.۸ گرم پروتئین است. همین طور ۲.۵ میلی گرم سدیم، ۷۰۶ میکروگرم ویتامین A است. این گیاه شامل ۱۱.۵ میلی گرم ویتامین C و ۲ میلی گرم ویتامین E می شود.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بررسی ها بیان کننده این است میزان کربوهیدرات نسبت به پروتئین در این گیاه بیشتر است. بااینکه کدوحلوایی یک گیاه قلمداد می شود و میوه در نظر گرفته نمی گردد، کربوهیدرات به نسبت بالایی دارد. چنین شرایطی سبب کاهش مقدار خالص کربوهیدرات کدو حلوایی می شود. بطور مثال یک فنجان کدو حلوایی حدود ۹ گرم کربوهیدرات خالص دارد.
اگرچه پروتئین در هر گرم از کدو حلوایی نقش دارد اما این گیاه منبع بسیار زیادی برای پروتئین به حساب نمی آید. اگر مصرف کنندگان کدو حلوایی از یک رژیم غذایی گیاهی پیروی می کنند و خواهان دریافت پروتئین های گیاهی هستند، با گزینه های بهتری مانند لوبیا، حبوبات، غلات کامل، مغزها و دانه ها مواجهند. میزان پروتئین موجود در تخم کدو حلوایی نسبت به گوشت این گیاه بیشتر است.