آنی غذا: آنی غذا: تحقیقات جدید نشان میدهد که دریافت ویتامین ها و مواد معدنی ضروری در دوران حاملگی می تواند به زنان کمک نماید تا فشار خون سالم را تا میانسالی حفظ کنند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران گزارش دادند که سطوح بالای مواد معدنی مس و منگنز در زنان حامله با کاهش فشار خون در دهه ها بعد و همین طور کاهش خطر فشار خون بالا مرتبط بود.
بر اساس یافته های پخش شده، سطوح بالاتر ویتامین B۱۲ همین طور با کاهش فشار خون در سنین بالاتر مرتبط می باشد.
«مینگیو ژانگ»، محقق ارشد و اپیدمیولوژیست در مرکز پزشکی ماساچوست، می گوید: «بهینه سازی در دریافت این فلزات، مواد معدنی و ویتامین های ضروری- خصوصاً مس، منگنز و ویتامین B۱۲- در دوران حاملگی ممکنست مزایای محافظتی در مقابل فشار خون بالا در میانسالی، که دوره زمانی بسیار مهمی برای خطرات قلبی عروقی زنان در آینده است، را داشته باشد.»
برای این مطالعه، تیم او داده های یک مطالعه طولانی مدت درحال انجام را روی حدودا ۵۰۰ زن حامله که میان سالیان ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۲ استخدام شده بودند، تحلیل و بررسی کرد.
به گفته پژوهشگران، این زنان در دوران حاملگی جهت بررسی سطح مواد معدنی ضروری سالم مانند مس، منیزیم، منگنز، سلنیوم و زینک (روی) آزمایش خون انجام دادند. آنها همین طور برای سطوح فولات و ویتامین B۱۲ مورد آزمایش قرار گرفتند.
پس از نزدیک به ۲۰ سال پیگیری، پژوهشگران باردیگر بانوانی که حال به میانگین سنی ۵۱ رسیده بودند، را معاینه کردند.
فشار خون زنان در این بررسی آزمایش شد، و اگر بیش از ۱۳۰/۸۰ بود یا اگر برای آنها داروهای فشار خون تجویز شده بود، بالا درنظر گرفته شد.
نتایج نشان داد که اگر زنان در دوران حاملگی سطوح مس و منگنز خون خودرا دو برابر کنند، خطر ابتلاء به فشار خون بالا در میانسالی به ترتیب ۲۵ درصد و ۲۰ درصد کمتر بود.
دو برابر شدن سطح ویتامین B۱۲ نیز به کاهش فشار خون کمک کرد، اما پژوهشگران خاطرنشان کردند که حدود ۹۵٪ از شرکت کنندگان سطح B۱۲ در محدوده طبیعی داشتند.
محققان دریافتند که مس، منگنز، سلنیوم و روی همگی فشار خون را کم می کنند و هر چه این سطوح بالاتر باشد، فواید بیشتر برای کاهش فشار خون در سنین بالاتر دارد.
به گفته ژانگ، «با این حال، این یافته ها نباید به عنوان سفارش تفسیر شود، برای اینکه پژوهشگران نمی توانند تشخیص دهند که آیا زنان این ویتامین ها و مواد معدنی را از غذا، مکمل های غذایی یا سایر منابع دریافت می کنند.»
ژانگ اظهار داشت: «تحقیقات بیشتری همچون آزمایش های بالینی برای تعیین میزان مصرف بهینه این مواد معدنی و ریزمغذی ها مورد نیاز است.»
منبع: anighaza.ir