به گزارش آنی غذا، متخصص تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بر محدود کردن مصرف غذاهای چرب و سنگین در هنگام سفر تأکید و اظهار نمود: با عنایت به این که کم آبی بدن، باعث کاهش تمرکز و خواب آلودگی می شود، ضروری است افراد نسبت به نوشیدن مایعات کافی در طول سفر توجه داشته باشند.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، دکتر سارا موحد عنوان کرد: با عنایت به آغاز سفرهای نوروزی و پویش نه به تصادف، رعایت برخی نکات تغذیه ای به منظور داشتن سفری ایمن تر ضروریست و یکی از مهم ترین این نکات، تأمین آب مورد نیاز بدن به میزان کافی در طول سفر است؛ چونکه کاهش تمرکز و خواب آلودگی ارتباط مستقیمی با کم آبی بدن دارد و به همین دلیل رانندگان حتما توجه داشته باشند که در هنگام مسافرت مایعات کافی دریافت نمایند.
وی با اشاره به اینکه مصرف نوشیدنی های حاوی کافئین نظیر قهوه و چای باید به میزان کافی باشد، اضافه کرد: میزان مصرف مجاز کافئین ۲۰۰ تا حداکثر ۴۰۰ میلی گرم در روز می باشد و با عنایت به این که یک فنجان چای حاوی حدود ۶۰ تا ۷۰ میلی گرم و یک شات قهوه دارای حدود ۹۰ تا ۱۱۰ میلی گرم کافئین است ازاین رو مسافرین باید توجه داشته باشند که با اینکه مصرف کافئین می تواند، تا حدی از خواب آلودگی هنگام رانندگی جلوگیری نماید، ولیکن مصرف زیاد آن منجر به بیقراری و افزایش ضربان قلب هم می شود و در نتیجه توان رانندگی کاهش پیدا خواهد نمود.
این متخصص تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: پیش از رانندگی از مصرف غذاهای پُرچرب و سنگین حداقل به مدت دو ساعت اجتناب شود، چونکه مصرف بیش از اندازه آنها سبب نوسانات قند خون و در نتیجه کاهش توان رانندگی می شود.
منبع: anighaza.ir