آنی غذا: آذربایجان شرقی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز درباره ی اعتراض کادر بهداشت و درمان و پرسنل اورژانس استان نسبت به حقوق و مطالبات معوقه آنها، توضیحاتی ارائه نمود.
دکتر احمدرضا جودتی در گفت و گو با ایسنا به تشریح دلیل اعتراض کادر بهداشت و درمان پرداخت و اظهار داشت: پرسنل اورژانس به سبب اعتراض به پایه حقوق دریافتی و عقب ماندگی دو ساله در پرداخت مواردی مانند حق لباس، اعتراض داشتند ولی ما امروز در امتداد حل مشکلات این عزیزان، ۹ میلیارد تومان واریزی داشته ایم.
وی نسبت به حل مشکلات صنفی و معیشتی کادر درمان اصرار کرد و اضافه کرد: قسمتی از حقوق پرداختی به کارکنان کادر درمان، بوسیله منابع ملی است که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید تمهیداتی در این خصوص اتخاذ کند. اما کارانه های هر ماه از درآمدهای اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی است که بوسیله بیمه ها تامین و واریز می شود.
جودتی دلیل عدم پرداخت برخی حقوق عقب مانده ی کادر درمان را، عدم اختصاص اعتبارات ملی مطرح کرد و اضافه کرد: متاسفانه وزارت بهداشت از مهر سال جاری{۱۴۰۳} در مورد طرح پزشک خانواده واریزی نداشته است ولی ما بوسیله منابع استانی هر ماه حدود ۱۸ میلیارد تومان پرداخت می نماییم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز همین طور به اعتراض کادر مراکز بهداشت اشاره نمود و اظهار داشت: کادر مراکز بهداشت، خودشان را با کادر پرستار بیمارستانی مقایسه می کنند، در صورتیکه کادر مراکز بهداشت فقط شیفت بامداد کار می کنند و نوع خدمت، تعداد بیمار و شیفت کاری پرستاران با آنها فرق می کند.
جودتی اشاره کرد: میزان درآمد مالی مراکز بهداشت بسیار کمتر از بیمارستان هاست و در این جهت نیز کارانه کادر درمان مراکز بهداشت با پرستاران تفاوت قابل توجهی دارد.
وی با اشاره به اینکه میزان پرداخت حقوق در وزارت بهداشت و درمان بمراتب کمتر از برخی ارگان ها و شرکت های دولتی است، اظهار داشت: کادر درمان در مقایسه با دیگر سازمان های دولتی، کمترین حقوق دریافتی را دارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نسبت به پرداخت حقوق عقب مانده ی کادر درمان اصرار کرد و اضافه کرد: با تصمیم سران سه قوه، بدهی ۲۵ هزار میلیارد تومانی سازمان تامین اجتماعی به بیمارستان ها باید پرداخت گردد ولی تا حالا حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان پرداخت شده است.
توضیحات رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز درباره ی مطالبات صنفی کادر درمان استان
