محققان كانادایی پی بردند؛ مصرف مکمل های کتون نتیجه معکوس برای عملکرد ورزشی دارد

به گزارش آنی غذا، محققان می گویند ورزشکارانی که از مکمل های کتون برای افزایش عملکرد خود استفاده می نمایند امکان دارد نتیجه عکس ببینند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، تحقیقات در مورد مزایای مکمل های کتون مختلف است. بعضی از مطالعات نشان داده اند که مکمل ها عملکرد را بهبود می بخشند، اما برخی دیگر می گویند که تأثیری ندارند یا حتی عملکرد را بدتر می کنند.
کتون های طبیعی به مغز و ماهیچه ها سوخت می دهند. رژیم کتوژنیک حاوی کربوهیدرات خیلی کم و چربی بالا سبب می شود بدن ترکیبات کتون بیشتری بسازد.
محققان خاطرنشان کردند که تصور می شود مکمل های کتون این فرایند را بدون رژیم سخت تسریع می کنند.
«مارتین گیبالا»، محقق ارشد از دانشگاه مک مستر کانادا، می گوید: «یکی از مزایای اصلی اینست که کتون ها امکان دارد بعنوان منبع سوخت جایگزین در حین ورزش عمل کنند یا به صورت بالقوه استفاده از سوخت های اصلی دیگر مانند کربوهیدرات ها و چربی ها را تغییر دهند و به نوبه خود ظرفیت استقامت را بالا برند.»
او در ادامه اضافه کرد: «اما یافته های ما نشان داده است که اینطور نیست.»
برای این مطالعه، محققان ۲۳ ورزشکار استقامتی را که به خوبی تمرین کرده بودند و پنج ساعت یا بیشتر در هفته دوچرخه سواری می کردند، انتخاب کردند چونکه عملکرد ورزشی آنها در هر روز ثابت بود.
هر شرکت کننده دو آزمایش را انجام داد که فقط در نوشیدنی ای که پیش از دوچرخه سواری ۲۰ دقیقه ای به آنها داده می شد، متفاوت بودند. نوشیدنی ها حاوی مکمل کتون یا دارونما بودند.
دوین مک کارتی، نویسنده ارشد این مطالعه و دانشجوی فارغ التحصیل در قسمت حرکت شناسی اظهار داشت: «مشاهده اصلی این مطالعه این بود که سرعتی که دوچرخه سواران می توانستند در طول آزمایش حفظ کنند، بعد از نوشیدن مکمل کتون در مقایسه با دارونما کمتر بود.»
این یافته ها با تحقیق قبلی آنها که نشان می داد مکمل های کتون سبب افزایش استرس قلبی تنفسی در طول ورزش می شوند، تطابق دارد.