مطالعات نشان می دهد؛ گوشت قرمز و قند عامل بروز سرطان روده در افراد جوان

آنی غذا: بگفته پژوهشگران، مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز و قند با افزایش ریسک مبتلاشدن به سرطان مرتبط می باشد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، تحقیقات جدید نشان میدهد عوامل محیطی، همچون مصرف گوشت قرمز و قند، ممکنست در افزایش بروز سرطان روده بزرگ در میان جوانان نقش داشته باشد.
این تحقیق نشان داد که افراد زیر ۵۰ سال مبتلا به سرطان کولورکتال (سرطان روده بزرگ) در مقایسه با بیماران مسن تر، میزان پایین تری از سیترات- محصول جانبی تبدیل غذا به انرژی – داشتند.
این مطالعه همین طور تفاوت های قابل توجهی را در متابولیسم پروتئین و کربوهیدرات نشان داد که نشان میدهد مصرف گوشت قرمز و قند بطور بالقوه می تواند در ایجاد سرطان روده بزرگ در گروههای سنی جوان تر نقش داشته باشد.
به گفته پژوهشگران، طی دو تا سه دهه گذشته تشخیص سرطان روده بزرگ در میان افراد جوان بالا رفته است.
دلیل دقیق این روند هشدار دهنده نامشخص است، اما با داده های اخیر به دست آمده، حالا شواهدی از این فرضیه وجود دارد که عوامل محیطی ممکنست مسئول این افزایش باشند.
این یافته ها حاکی از آنست که عواملی مانند مصرف بیش از اندازه نوشیدنی های شیرین شده با قند یا گوشت قرمز و همین طور چاقی، ممکنست از عوامل خطر ابتلاء به سرطان کولورکتال در سنین جوانی باشد.
محققان می گویند: «اکثر دستورالعمل ها محدود کردن مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده را سفارش می کنند، به ویژه اگر سابقه قبلی سرطان در خانواده باشد. علاوه بر این، الکل یک فاکتور سرطان زا اصلی است و باید تا حد امکان از مصرف آن نیز اجتناب شود.»

منبع: