توصیه محققان كانادایی؛ با کاهش ۱۵ ماده غذایی مصرف نمک را کم کنید

آنی غذا: دریافت سدیم بیش از اندازه، یک عامل خطر برای فشار خون بالا و بیماری قلبی است.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران کانادایی در اطلاعیه ای اعلام نمودند ۱۵ گروه غذایی که در مصرف سدیم رژیم غذایی نقش دارند، بیش از ۵۰ درصد از کل سدیم دریافتی را برای بزرگسالان می سازند. پیتزا، نان ها، غذاهای سرد، سوپ و بوریتوها پنج عامل اصلی در افزایش مصرف سدیم هستند.
در صدر این فهرست پیتزا با ۵.۳ درصد از کل سدیم دریافتی رژیم غذایی قرار دارد و بعد از آن نان ها و رول ها با ۴.۷ درصد قرار دارند.
سپس غذاهای سرد و گوشت های پخته شده با ۴.۶%؛ سوپ با ۴.۴٪؛ بوریتو و تاکو با ۴.۳%؛ تنقلات شور با ۴.۱%؛ و طیور ۴% قرار دارند.
نیمه انتهایی فهرست که میان ۱.۵ تا ۳.۱ درصد سدیم مصرفی را شامل می شود، پنیر؛ غذاهای همراه با پاستا؛ برگر؛ غذاهای مخلوط گوشت؛ کوکی ها، براونی ها و کیک ها؛ بیکن و سوسیس؛ سبزیجات؛ و ناگت مرغ هستند.
برای این مطالعه، پژوهشگران دانشگاه تورنتو از داده های نظرسنجی سلامت ایالات متحده برای سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ استفاده کردند. در این نظرسنجی از پاسخ دهندگان خواسته شد آنچه را که خورده اند گزارش کنند.
به گفته نویسندگان این مطالعه، کمپین های آموزشی و برچسب گذاری مواد غذایی برای تشویق مردم به کاهش مصرف نمک تأثیر کمی داشته است.
سازمان جهانی بهداشت سفارش می کنند مصرف سدیم را محدود کنید تا خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی کم شود.

منبع: