یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ آجیل رنگ شده را به چه صورت تشخیص دهیم

آنی غذا: یک متخصص تغذیه، در رابطه با روش تشخیص آجیل سالم، تازه و بهداشتی، نکاتی را متذکر شد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، سمیرا ربیعی، با اشاره به روش تشخیص آجیل سالم، تازه و بهداشتی اظهار داشت: بطور کلی باید از مصرف انواع آجیل فله ای پرهیز کرد برای اینکه احتمال وجود آلودگی های قارچی و کپک در این نوع آجیل بالا است. وی با اشاره به این که تشخیص سالم بودن آجیل برای افراد عادی کاری دشوار است به چند راه حل ساده برای تشخیص سالم و بهداشتی بودن آجیل از روی ظاهر آن اشاره نمود. استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یکی از راه های تشخیص تازه بودن آجیل را عدم وجود بوی نامطبوع و اصطلاحاً ترشیدگی در آن عنوان نمود و اضافه کرد: وجود کپک و بقایای حشرات نشانه کهنه بودن آجیل است. وی ادامه داد: باید توجه داشت که آجیل تازه، ترد است. البته این تردی، با تردی حاصل از بو دادن آجیل متفاوت می باشد. بگفته ربیعی، افزودن رنگ به انواع مغزدانه ها موضوعی است که در سالهای اخیر رواج پیدا کرده است که برای تشخیص این موضوع، پیشنهاد می شود آجیل را چند ثانیه در دستان خود نگه دارید. اگر بعد از این مدت، دست شما رنگ گرفت باید از مصرف این آجیل خودداری کنید. این دکترای علوم تغذیه سفارش کرد: آجیل را فقط از فروشگاه های معتبر و با بسته بندی های بهداشتی تهیه کنید و به تاریخ تولید و انقضای آن توجه کنید.