مطالعات نشان می دهد؛ چای سبز خطر سرطان را می کاهد

به گزارش آنی غذا به قول محققان کاتچین و EGCG موجود در چای سبز، احتمال مبتلا شدن به سرطان را کم می کنند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، در چین و ژاپن قرن هاست که از چای سبز بعنوان دارو استفاده می شود. آنها ادعا می کنند که چای سبز به کنترل قند خون، کلسترول، فشار خون و وزن کمک می نماید. چای سبز را میتوان بعنوان نوشیدنی یا به صورت مکمل مصرف کرد و برخی معتقدند که امکان دارد از انواع خاصی از سرطان جلوگیری نماید.
چای سبز سیستم ایمنی را برای مبارزه با بیماری ها و افزایش طول عمر قوی می کند.
برگ های چای سبز حاوی آنتی اکسیدان های قوی به نام پلی فنول هستند که از سرطان، بیماری های قلبی، پوکی استخوان و سایر بیماری های مزمن جلوگیری می کند.
کاتچین یک آنتی اکسیدان طبیعی است که در چای سبز یافت می شود و به پیشگیری از صدمه سلولی کمک می نماید و می تواند تشکیل رادیکال های آزاد را در بدن کم کند.
EGCG خاصیتی است که محققان معتقدند به فواید قوی چای سبز برای سلامتی کمک می نماید.
طبق اعلام مؤسسه تحقیقات سرطان بریتانیا، ماده موجود در چای سبز که فایده بیشتری دارد، کاتچین است که به آن epigallocatechin-۳-gallate (EGCG ) می گویند. همینطور حاوی کافئین و تئانین هم است.
EGCG، ماده مفید چای سبز، به شکل عصاره چای سبز موجود است.
فعالیت های پیشگیرانه سرطان چای سبز و ترکیب اصلی آن ( (EGCG توسط دانشمندان سراسر جهان به صورت گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است.
به گفته محققان مؤسسه تحقیقات سرطان بریتانیا، «ما بیشتر از ۳۰ سال است که جلوگیری از سرطان را با چای سبز مطالعه کرده ایم. ترکیب EGCG و ترکیبات ضد سرطانی سبب آپوپتوز و افزایش اثر فعالیت ضدسرطانی در موش های آزمایشگاهی شد و همینطور افزایش هم افزایی فعالیت ضدسرطانی در مقابل رده های سلولی سرطانی انسان را نشان داد.»
چای سبز یک پیشگیری کننده از سرطان برای پیشگیری اولیه از سرطان است و کاتچین چای سبز در کنار داروهای ضد سرطان در جلوگیری از سرطان های بعدی نقش دارند.