محققان انگلیسی تاكید می كنند؛ گوشت قرمز خطر بیماری قلبی را بیشتر می کند

آنی غذا: پژوهشگران هشدار می دهند خوردن گوشت گاو، گوسفند، خوک و گوشت های فرآوری شده، قلب را به دردسر می اندازد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، در این مطالعه، داده های تعداد زیادی از تحقیقات شامل بیش از ۱.۴ میلیون نفر که به مدت ۳۰ سال تحت نظر بودند، مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد به ازای مصرف هر ۵۰ گرم گوشت گاو، گوسفند و خوک، ریسک بیماری قلبی ۹ درصد افزایش می یابد.
وضعیت در مورد گوشت های فرآوری شده حتی بدتر است به طوریکه به ازای مصرف هر ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده مانند بیکن، ژامبون یا سوسیس، خطر ۱۸٪ افزایش یافت.
«آنیکا نوپل»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آکسفورد انگلیس، در این زمینه می گوید: «به نظر می رسد گوشت فرآوری شده سبب تشدید بیماری عروق کرونر قلب می شود.»
خبر خوب این مطالعه این است که به نظر نمی رسد گوشت طیور مانند مرغ و بوقلمون خطر بیماری قلبی را افزایش دهد. انواع گوشت مرغ حاوی مقادیر چربی اشباع موجود در گوشت قرمز نیستند و همین طور مقادیر زیادی سدیم که در گوشت های فرآوری شده وجود دارد، را ندارند.
چربی اشباع به ایجاد پلاک در دیواره شریان خونی کمک می نماید که می تواند سبب بروز انسداد عروق شود. همین طور سدیم فشار خون را بیشتر می کند و جریان خون به قلب را محدود می کند.

منبع: