متخصص طب سنتی عنوان كرد؛ قوانین میوه خوردن در ماه رمضان

یک متخصص طب سنتی، در مورد قوانین میوه خوردن در ماه مبارک رمضان توضیحاتی ارائه نمود.
ناصر رضایی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: قوانین میوه خوردن، در رمضان هم صادق اند و چه بسا باید بهتر هم رعایت شوند. وی ادامه داد: بین میوه و غذا باید دست کم یک ساعت و نیم تا دو ساعت فاصله باشد چون در غیر این صورت، سبب سوءهاضمه می شود. این متخصص طب سنتی اشاره کرد: بعد از میوه های تر مانند سیب و انگور و هندوانه، نباید بلافاصله آب نوشید وگرنه سبب نفخ شدید و سنگینی معده می شود. وی افزود: در همراهی میوه ها، باید به گرمی و سردی آنها توجه گردد. همین طور دو میوه نفاخ نباید همزمان استفاده شوند. رضایی پور اضافه کرد: سیب و انگور و انجیر را می توان بعنوان غذا خورد ولی هندوانه و خربزه و طالبی برای این کار مناسب نیستند. به گفته ی ایشان، زیتون نیز حتما باید همراه غذا خورده شود نه پیش و بعد از آن.