مطالعات نشان می دهد؛ مصرف سویا و كاهش ریسك شكستگی استخوان در بازماندگان سرطان سینه

به گزارش آنی غذا نتایج تحقیق جدید نشان داده است مصرف سویا باعث كاهش ریسك شكستگی های استخوانی در بازماندگان سرطان قبل از یائسگی می شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، نتایج مطالعات محققان دانشگاه یل آمریكا نشان داده است مصرف بیشتر سویا با كاهش ۷۷ درصدی كاهش ریسك شكستگی های استخوانی در زنان جوان تر مرتبط می باشد. محققان در این مطالعه به بررسی تاثیر ورزش و مصرف سویا بر نرخ شكستگی استخوان در میان بازماندگان سرطان پرداختند. «اویلین شی»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ورود به دوره یائسگی، دوره ریسك بالا از بین رفتن استخوان هاست و داده های مربوط به ریسك شكستگی در میان زنان جوان مبتلا به سرطان سینه خیلی كم است.» در این مطالعه، داده های مربوط به ۵۰۴۲ بازمانده از سرطان سینه در رده سنی ۲۰ تا ۷۵ سال بررسی گردید. محققان دریافتند سویا و فراورده های آن غنی از ایزوفلاون ها هستند كه دارای SERM طبیعی (تعدیل كننده انتخابی گیرنده استروژن) بوده و به افزایش تراكم استخوانی كمك می نماید. مطالعات قبلی نشان داده اند مصرف tamoxifen، SERM یا دارو، كه برای بیماران مبتلا به سرطان سینه تجویز می شود، باعث كاهش ریسك شكستگی ها می شود. برخی درمان های مربوط به سرطان سینه می تواند باعث یائسگی زودهنگام شده و در نتیجه تراكم استخوانی كاهش پیدا كند. همین مسئله منجر به بروز بیشتر شكستگی های در رابطه با پوكی استخوان در میان بازماندگان سرطان سینه می شود.