محققان اسپانیایی می گویند؛ تاثیر مصرف مغزیجات آجیلی در دوره حاملگی بر مغز كودك

آنی غذا: طبق نتایج یك مطالعه جدید، بانوانی كه در دوره حاملگی مغزیجات آجیلی مصرف می كنند تقویت مغزی كودك شان بهتر است.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، این مطالعه شامل بیشتر از ۲۲۰۰ كودك بود كه در سنین ۱.۵، ۵ و ۸ سال مورد ارزیابی قرار گرفتند. سپس از این كودكان تست های توجه مداوم، حافظه كاری و IQ گرفته شد. یافته ها نشان داد امتیاز كودكان متولدشده از مادرانی كه در دوره حاملگی مصرف مغزیجات آجیلی شأن زیاد بود (به طور میانگین ۷۴ گرم در هفته) به مراتب بالاتر از كودكانی بود كه مادرشان مغزیجات آجیلی كمتری مصرف كرده بودند. «جوردی خولویز»، پژوهشگر ارشد از مؤسسه سلامت جهانی بارسلونا اسپانیا، در این باره می گوید: «ما باید این نتایج را در سایر جوامع هم تكرار نماییم. اما به زنان سفارش می نماییم در زمان حاملگی حداقل سه بار در هفته مغزیجات آجیلی، بویژه بادام، گردو و فندق مصرف كنند.» در مطالعات قبلی بر مصرف مغزیجات آجیلی در دوره حاملگی به خاطر میزان پروتئین آن تاكید شده بود.

منبع: