نكته سلامت؛ جلوگیری از پوكی استخوان با مصرف كلسیم و ویتامین D

به گزارش آنی غذا پوكی استخوان باعث نرم شدن استخوان ها و شكنندگی بیشتر آنها می گردد و در زنان شیوع بیشتر ی دارد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، ریسك پوكی استخوان با بالارفتن سن افزایش می یابد. محققان برای پیشگیری یا به تعویق انداختن پوكی استخوان، راهكارهای زیر را پیشنهاد می كنند:
– خوردن غذاهای سرشار از كلسیم و ویتامین D.
– انجام منظم ورزش های استقامتی.
– ترك سیگار (در صورت سیگاری بودن).
– عدم مصرف مشروبات الكلی.